Блог

Приборкуємо кучері: як зробити укладку

Тип матеріалу:

Стаття

23.09.2020

Складність:

Для клієнтів

Тема:

Волосся

Час читання:

10 хвилин

Немає часу читати?

При правильному догляді натуральні кучері виглядають просто чудово.

Після миття голови, поки волосся вологе, оберніть голову махровим рушником. Щоб вид кучерів залишався привабливим, ніколи не розчісуйте вологе волосся, а також не тріть і не викручуйте його. Злегка натискайте на рушник кінчиками пальців, щоб вода після миття гарненько вбралася. Уникайте розтирання волосся рушником, це заплутує його. Для розплутування кучерів нанесіть по довжині зволожуючий спрей, використовуйте гребінець з рідкими зубцями.

Гаряче повітря ще сильніше сушить як кучеряве, так і злегка хвилясте волосся. В ідеалі вам потрібно дозволити йому висохнути самостійно. Як варіант ви можете використовувати фен для сушіння волосся, але на низькому температурному режимі. Якщо уникнути сушіння феном неможливо, обов'язково користуйтеся спреями з термозахистом.

Виконуючи укладку зі стайлингом, необхідно використовувати засоби для укладки, спеціально розроблені для кучерявого волосся. Вони зафіксують ваше волосся і зроблять кучері пружними, не висушуючи і не склеюючи їх. Це можуть бути аквамуси, або легкі креми для кучерявого волосся.

Нарешті поговоримо про приборкання кучерявого волосся за допомогою бігуді. Їх використання перетворить сплутане, тьмяне волосся з щільними кучериками в м'які локони. Чим більші будуть бігуді, тим пишніші і м'якші вийдуть локони.

Накручувати волосся на папільйотки і бігуді слід з однаковим натягом. Важливо переконатися, що кінчики пасом залишилися при цьому не затиснутими.

line

Інтернет-магазин косметики Desko

Починаючи з 2000 року група компаній "ДЕСКО" поставляє на український ринок професійну продукцію провідних світових виробників для перукарських салонів, косметологічних і манікюрних кабінетів.
За цей час компанія стала найбільшим дистриб'ютором на ринку України.
Асортимент компанії налічує понад 20 тисяч найменувань продукції, що дозволяє задовольнити найвишуканіші і найвибагливіші смаки наших партнерів.
"ДЕСКО" є ексклюзивним дистриб'ютором та офіційним представником торгових марок: SEDERA PROFESSIONAL, NEXTPIONT COSMETIC, BRINail, COMAIR, Parlux, SUNTACHI / AYASHI, ANGEL,  DOTT.SOLARI.

Підпишіться на нашу розсилку

і дізнавайтесь першими про останні новинки і надходження, крім того, серед підписників розігруються знижки