Блог

Рятуемо волосся після літа

Тип матеріалу:

Стаття

04.09.2020

Складність:

Для клієнтів

Тема:

Волосся

Час читання:

10 хвилин

Немає часу читати?

Сонце і морська вода висушують локони, позбавляючи їх природної захисної плівки і руйнуючи кератин. Після відпустки волоссю потрібен особливий догляд. Який саме, читаємо далі.

 

1️⃣Позбутися сухих кінчиків. Навіть найміцніше і еластичне волосся в кінці літа страждає від сухості і починає пушитися на кінцях. Щоб цей процес не поширився вгору по довжині, від пошкоджених кінчиків необхідно позбутися. Вирішити це питання можна за допомогою стрижки.

 

2️⃣Відновлюючі живильні маски і кондиціонери. Розберемося, що має бути в складі таких засобів. Оскільки наше волосся на 80% складається з кератину, після річного стресу воно не відмовиться від протеїнового коктейлю. Колаген, кератин, протеїни сої, пшениці, шовку і кашеміру в складі доглядаючих продуктів проникають в стрижень волосини і усувають "поломки", а також надають блиск.

 

3️⃣Після миття голови намагайтеся не розчісувати мокре волосся - таким чином ви не порушите його структуру і уникнете подальше пошкодження у вигляді посічених кінчиків.

 

4️⃣На час забуваємо про агресивний стайлінг. Але якщо його ніяк не уникнути, намагайтеся використовувати термозахисні засоби з вітаміном E або пантенолом в складі.

 

Якщо ви в своїх силах не впевнені, зверніться до професіоналів. Рекомендуємо також відвідати стиліста-перукаря для консультації.

 

line

Інтернет-магазин косметики Desko

Починаючи з 2000 року група компаній "ДЕСКО" поставляє на український ринок професійну продукцію провідних світових виробників для перукарських салонів, косметологічних і манікюрних кабінетів.
За цей час компанія стала найбільшим дистриб'ютором на ринку України.
Асортимент компанії налічує понад 20 тисяч найменувань продукції, що дозволяє задовольнити найвишуканіші і найвибагливіші смаки наших партнерів.
"ДЕСКО" є ексклюзивним дистриб'ютором та офіційним представником торгових марок: SEDERA PROFESSIONAL, NEXTPIONT COSMETIC, BRINail, COMAIR, Parlux, SUNTACHI / AYASHI, ANGEL,  DOTT.SOLARI.

Підпишіться на нашу розсилку

і дізнавайтесь першими про останні новинки і надходження, крім того, серед підписників розігруються знижки